Vom învăța programarea web
Vom învăța dezvoltarea Frontend și Backend, aspectul site-ului, tehnologiile html și css
Este gratis
Навчимо Frontend і Backend розробкам, верстанню сайтів, технології html і css
Pentru copiii de la 10 ani
PROGRAMUL DE STUDIU
CONSULTARE

Cursuri de programare web

Noi oferim cunoștințe aprofundate
În viitor, copilul va putea realiza în realitate proiectele web-designerilor
Limbaje
HTML5, CSS3, JavaScript
Adăugător studiază
JQuery, AJAX, SQL, NodeJS
4 cursuri
Absolventul nostru va putea lucra în calitate de
Unity Developer este un specialist, care creează jocuri, precum și aplicații de afaceri, care sunt utilizate pe scară largă în campaniile de publicitate, folosind motorul Unity multi-platformă.
Web dezvoltator
Venit de la 1700 $/lună
Creează site-uri noi și menține site-urile existente
Toate cursurile domeniului
Am dezvoltat un sistem de instruire pas cu pas,, flexibil, după absolvirea căruia, copilul dumneavoastră poate deveni un specialist calificat
Fiecare curs durează 1 an
WEB: HTML, CSS
1090 lei
10-12 ani
Introducere în HTML și CSS
Elevul va învăța cum să creeze site-uri folosind HTML5 - limbaj de marcare hipertext și CSS3 - foi de stil în cascadă. În plus, cursul vă va prezenta diverse cadre și tehnologii (bootstrap, css Grid) care simplifică și accelerează foarte mult procesul de dezvoltare a site-ului web. Datorită structurii simple a HTML și CSS, în câteva luni copilul își va putea crea în mod independent propriile pagini de site.
WEB:JavaScript
1090 lei
12-14 ani
Studierea limbajului JavaScript
Instruirea este dedicată studiului JavaScript - un limbaj de programare, care este top trei după popularitate pe piață. Copilul va învăța sintaxa, structura și caracteristicile de bază ale limbajului, va învăța să interacționeze cu elementele de pe pagină. Să nu se plictisească, îl va ajuta tehnologia HTML Canvas, care permite utilizarea JavaScript pentru a implementa grafică, animații și jocuri. În plus, vom explora biblioteca jQuery, care facilitează lucrul cu elementele paginii.
WEB: AJAX, SQL
1090 lei
14-15 ani
Aprofundarea în web programare
După studierea protocolului de transfer de dae HTTP, a cererilor HTTP de bază pentru primirea și trimiterea datelor de la clientul unei pagini web, se studiază conceptul API și lucrul cu acesta. Apoi, elevii învață să lucreze cu baze de date relaționale și sunt familiarizați cu limbajul SQL. După finalizarea cursului, copiii vor putea scrie scripturi pentru a lucra cu baze de date și pentru a crea autorizații și înregistrări simple pentru resursa lor.
WEB: Node.js
1090 lei
15-17 ani
Scrierea propriului server web
La acest curs se studiază Node.Js - o platformă bazată pe motorul v8. Vă permite să traduceți un script în codul mașinii, datorită căruia un specialist are capacitatea de a scrie programe JavaScript care vor rula pe un computer. În timpul instruirii, vom lua în considerare tema redactării propriului server web, care va permite elevului să dezvolte componentele backend și frontend ale propriei resurse.
В ході курсу учні заглибляться у специфіку та особливості процесу розробки ігор. Спочатку ми ознайомимо їх із більш складними абстрактними поняттями, після чого вони перейдуть від блокового програмування до написання коду вручну мовою програмування C#.
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
Mai aveți întrebări ?
Completați formularul din dreapta, managerii noștri vor fi bucuroși să vă consulte și să vă răspundă la toate întrebările!
Dând clic pe acest buton, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate
PRIMIȚI O CONSULTARE
Completați formularul de mai jos, managerii noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască și să vă răspundă la toate întrebările!
Înscrie-te la lecția de probă
Dând clic pe acest buton, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate