Dezvoltare de software
După ce va învăța limbajul de programare Java, copilul va putea să dezvolte programe pentru sistemul de operare Android
Este gratis
Програмування андроід
După ce va învăța limbajul de programare Java, copilul va putea să dezvolte programe pentru sistemul de operare Android
Pentru copiii de la 10 ani
PROGRAMUL DE STUDIU
CONSULTARE

Java pentru copii

Noi oferim cunoștințe aprofundate
Programul nostru vă permite să învățați unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume.
Java для початківців
Limbajul Java
Java este în top 10 cele mai populare limbaje de programare. Programele în acest limbaj rulează pe 3 miliarde de dispozitive.
Навчання sql
Adăugător studiază
SQL, HTML, CSS, JavaScript, GIT, Framework Spring, Android
4 cursuri
випускник java
Absolventul nostru va putea lucra
Un programator Java este un specialist, care creează aplicații de complexitate diferită, folosind limbajul de programare Java. El nu numai că scrie codul programului, ci se ocupă și de implementarea, testarea și modificarea acestuia.
Programator Java
Venit de la 1400 $/lună
Crearea aplicațiilor
Toate cursurile domeniului
Am dezvoltat un sistem de învățare pas cu pas, flexibil, în urma căruia copilul dumneavoastră poate deveni un specialist calificat
Fiecare curs durează 1 an
Processing
Introducere în limbajul Processing
Processing - un limbaj de programare pentru predarea programării în contextul artelor vizuale. Acesta este un început bun pentru a introduce copilul în lumea programării profesionale și a dezvoltării de software. Pe lângă studierea sintaxei limbii, acordăm atenție și îmbunătățirii cunoștințelor în matematică.
1090 lei/luna
10-12 ani
Java I
Practica în Java
Java - unul dintre cele mai populare limbaje de programare de pe piața IT. De la cunoașterea de bază a elementelor de bază și a sintaxei limbajului Java, vom trece la învățarea OOP. O parte semnificativă a cursului este dedicată practicii: după finalizarea celor mai simple sarcini, studenții trec la proiecte complexe, pe mai multe niveluri.
1090 lei/luna
11-13 ani
Java II
Scufundarea în nucleul Java
Elevul se va familiariza cu sistemul de control al versiunilor Git și va dobândi abilități pentru a lucra cu acesta. De asemenea, va învăța cum să creeze cursuri în conformitate cu principiile SOLID, să se scufunde mai adânc în nucleul Java și să stăpânească principiile programării orientate pe obiecte (OOP). Îl vom introduce în teoria bazelor de date și în limbajul SQL, în urma cărora copilul poate scrie un chat multi-utilizator, proiect care poate fi adăugat în viitorul portofoliu
1090 lei/luna
13-15 ani
ProJava
Crearea unei aplicații client-server finalizate și funcționale
Primul semestru al cursului este dedicat Android Studio și programelor de scriere pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android. Studentul se va familiariza cu Android SDK și va învăța cum să lucreze cu Google Firebase. În al doilea semestru, el va putea crea o aplicație client-server funcțională. Vă vom învăța cum să gândiți prin arhitectura unor programe suficient de mari și să optimizați datele și interogările pentru a asigura performanța aplicației.
1090 lei/luna
13-15 ani
Курс Processing
Курс Java I
Курс Java II продвинутий
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
ÎNSCRIE-TE LA LECȚIA DE PROBĂ
Mai aveți întrebări?
Completați formularul din dreapta, managerii noștri vor fi bucuroși să vă consulte și să vă răspundă la toate întrebările!
PRIMIȚI O CONSULTARE
Dând clic pe acest buton, sunteți de acord cu termenii politicii de confidențialitate
Completați formularul de mai jos, managerii noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască și să vă răspundă la toate întrebările!